ALLES OVER ONZE OXX FAM

AAN HET WERK SINDS 1983


Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een respectievelijk familie bedrijf. We hebben 5 jaar geleden het stokje over genomen en is er ook het een en ander veranderd. Zo stonden we vroeger vooral in winkels. Van grote bekende winkel ketens tot aan de kleine zelfstandige ondernemer waren dit samen 250 dealers. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk. 


Er is in meubelland de afgelopen jaren veel veranderd. Wij wilde niet enkel en alleen meer de fabrikant zijn. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat we 5 jaar geleden de keus hebben gemaakt om de verkoop ook zelf in de hand te nemen. Waarom zouden we de verkoop ook niet zelf doen? Door onze 40 jaar ervaring weten wij zelf immers het beste te vertellen over hout en onze producten. 

WIJ MAKEN ALLE SOORTEN MEUBELEN

 

Zoals u al heeft kunnen lezen en zien maken we niet alleen tafels. Van maatwerk tot tafels, kasten, tv meubels etc alles is bij ons mogelijk. Bel voor de mogelijkheden of maak een afspraak om eens langs te komen bij ons in de showroom.


Wij zijn iedere werkdag geopend van 09;00 uur tot 16;00 uur en op zaterdag enkel op afspraak.

Onderhoud en reparatie


  • Communicatie
  • Verantwoording
  • Professionaliteit
  • Service

Kwaliteit en veiligheid


  • Veiligheid
  • Integriteit
  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Ambacht

GEGARANDEERD VOLDOENDE KOSTENBESPARING EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

ONTMOET ONS TEAM

Elaine Vissers

Founder/Verkoop particulier/Marketing


We zijn niet alleen een familie bedrijf, maar zo voelt het ook. Mijn passie ligt dan ook bij adviseren en begeleiden van de klant. Samen tot een prachtig interieur komen waarin jij je thuis voelt.


Rory Vos

Founder/Verkoop zakelijk/Ontwerp


Of u nu een particulier bent die op zoek is naar persoonlijke wensen of een zakelijke klant die streeft naar hoogstaande kwaliteit, Van het eerste ontwerp tot het eindproduct, sta ik klaar om uw unieke visie werkelijkheid te maken


Peter de Groot

Allround machinaal houtbewerker
Houtbewerking Oss

ONS TEAM STAAT KLAAR OM U TE HELPEN UW DROMEN TE VERWEZENLIJKEN