Producten

The best memories are made gathering around the table

TAFELS


Zoals wij altijd zeggen worden de meeste herinneringen aan tafel gemaakt. Wij vinden dat een tafel niet alleen dient om aan te eten. Er is zoveel meer.


Aan een tafel eten we , We borrelen, we maken ruzie en we maken het ook weer goed, onze kinderen groeien op aan deze tafel en gooien de bak lego erop leeg. Een tafel moet leven en verteld een verhaal wanneer je kinderen uit huis zijn. Als je kleinkinderen dan ook aan deze tafel opgroeien, dan weet je de cirkel is rond.


Een tafel van Oxx Furniture is voor het leven, duurzaam en van hoge kwaliteit. Onze service staat dan ook hoog in het vaandel.


We werken het meest met europees eiken en notenhout. Andere soorten is mogelijk in overleg.

  • Al onze tafels worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout. Alles is dan ook massief en zo sterk als een os(s). We hebben een groot scala aan kleuren.

  • Ben jij de ontwerper van je eigen interieur? Dit vinden we namelijk super gaaf. Samen tekenen we je tafel binnen in je interieur. Dit allemaal met je eigen wensen.

KASTEN / TV MEUBEL


De kracht hiervan is dat deze samen komt met de rest van je interieur. Waarom een standaard maat kast of tv meubel? Wanneer je dit meubel aanpast op de ruimte komt het geheel nog meer samen. Dit noemen veel mensen maatwerk en ergens is dit ook zo maar een kast met de gewenste afmeting is wel iets anders dan maatwerk. Een standaard maat past niet in ieder interieur. Hier spelen wij op in.We komen op locatie om de maten op te nemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en geven we advies. Vervolgens maken we een tekening of interieurplan zodat je het nog beter kunt zien. 


  • Welk materiaal we gebruiken ligt aan het soort meubel dat je graag wil. hierover geven we dan ook advies.

  • Zwevend wand meubel, kast als room divider, kast, of een cinewall alles is mogelijk.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT